Informaatioteknologian ja asiantuntijan hyödyntäminen liiketoiminnassa on rahanarvoinen valinta!

Tieto- ja viestintätekniikka (informaatioteknologia) on yhä enemmän osa jokaisen yrityksen ja yksilön arkea. Asiantuntijan, teknolgian ja uusien toiminta- sekä palvelumallien hyödyntäminen onkin liiketoiminnassa rahanarvoinen valinta. Huonot ratkaisut tai uusien mahdollisuuksien hyödyntämättä jättäminen näkyy muun muassa palvelukokemuksessa ja asiakastyytyväisyydessä.

Tarjoamme palveluita, joilla voit tehostaa toimintaasi ja saavuttaa kilpailuetua liiketoiminnassasi. Me tarjoamme kokonaisvaltaisia tai räätälöityjä tieto- ja viestintätekniikan ratkaisuja yrityksille ja organisaatioille. Näitä voivat olla mm. teknologiset konseptoinnit ja toteutukset, asiantuntija-, tutkimus- ja tuotekehityspalvelut, sekä näihin littyvät liiketoiminnan tukitoimet ja koulutukset.

Tutustu palveluihimme ja löydä uusia mahdollisuuksia kasvattaa kilpailukykyäsi ja liiketoimintaasi. Ota yhteyttä ja haasta meidät mukaan toimintanne kehittämiseen!

Asiantuntijapalvelut

Tuote- ja palvelukonseptit asiakasta kiinnostavaan pakettiin? Uudenlaisia ideoita tuotteistukseen ja myyntiin? Millaisia käyttökokemuksia asiakkailla on? Tutkimme, ideoimme ja rakennamme uudenlaisia konsepteja ja palvelumalleja.

  • Konseptointi ja edustukset
  • Palveluratkaisut
palvelumme-karzasol_Asiantuntijapalvelut
palvelumme-karzasol_Liiketoiminnan tuki

Liiketoiminnan tuki

Paljonko tuotteelle tai palvelulle kannattaisi laittaa hinnaksi? Mistä löytyy alansa asiantuntijoita ja toimivia verkostoja? Kuka tekisi markkinaselvityksen? Tarjoamme yksilöllistä tukea liiketoiminnan kehittämisen kaikissa vaiheissa.

  • Myynnin tehostaminen
  • Markkinaselvitykset

Teknologia

Lisää kustannustehokkuutta oikeilla teknologisilla ratkaisuilla oikeaan kohtaan? Uudenlaisia ajatuksia mobiiliin? Me autamme suunnittelemaan, valitsemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiinne sopivan mallin.

  • Teknologiatuki
  • Mobiiliratkaisujen suunnittelu
palvelumme-karzasol_Teknologia
Boostia Businekseen?