Projektien toteutukset

Olemme projektin kokonaistoimittaja, joka vastaa kokonaisvaltaista projektinjohtamisesta, palveluiden tuottamisesta ja tarjoaa tarvittaessa¬†helpon ja ketter√§n Avaimet k√§teen ‚Äď kokonaispalvelun.

Projektip√§√§llikk√∂palvelut, projektisuunnittelu- ja ‚Äďjohtaminen

Asiantuntijamme työskentelevät projektinjohto, suunnittelu ja toteutustehtävissä, tarvemäärittelystä ja palvelumuotoilusta alkaen aina web palveluiden kehitykseen, kokonaisten järjestelmien ja laadunvarmistukseen saakka.

Palveluratkaisut, verkkokauppa, kotisivut

Millainen malli sopii palveluratkaisuille? Investoidaanko omaan palvelimeen vai pilvipalveluun? Verkkokauppa? Tietoturva? Miten mobiliteettia hyödynnetään? Olemme itsenäinen toimija, joten emme tarjoa yhtä ja samaa ratkaisua kaikille, vaan toteutamme asiakkaan tarpeita vastaavat palvelut ja tuotteet

Käyttökokemus

Käyttökokemuksella tarkoitetaan tuotteen tai palvelun käytettävyyttä, turvallisuutta, käytön miellyttävyyttä ja sosiaalista ulottuvuutta. Asiantuntijamme kartoittavat ja mittaavat olemassa olevan järjestelmän käyttökokemuksen, minkä jälkeen teemme toimenpidesuosituksia. Käytämme menetelminä käytettävyystestejä, asiantuntija-arvioita, osallistuvaa havainnointia sekä yksilö- ja ryhmähaastatteluita. Selvitysten jälkeen kuulette, mitä kuluttaja tai asiakas palvelusta oikeasti ajattelee.

Käyttöliittymät ja graafinen suunnittelu

Hyvätkin tekniset ratkaisut ja palvelumallit hukkuvat huonoon visuaaliseen ulkoasuun ja käyttökokemukseen. Huomioimme eri käyttäjien tarpeet ja tuotamme asiakkaan odotuksia vastaavat toimivat, helppokäyttöiset ja houkuttelevat käyttöliittymät. Kokenut tiimimme on tehnyt käyttöliittymiä mobiililaitteista näyttöpalveluihin ja yksittäisistä sovelluksista verkkopalveluihin. Testaamme suunnitellut palvelut ja tuotteet käytettävyystesteillä eri vaiheissa, joten niistä saadaan heti käyttökokemuksia.

Konseptointi ja edustukset

Autamme uusien tuote- ja palvelukonseptien luomisessa. Vahvuutemme on ennakkoluuloton luovuus, jossa yhdistämme eri alojen hyviä käytäntöjä uusilla tavoilla. Pystymme myös kehittämään taitoja ja prosesseja, joilla luodaan uusia konsepteja. Uudet konseptit syntyvät aina aktiivisella ja systemaattisella työllä.

Tuotteistus ja myynti

Loistava idea palvelusta tai tuotteesta ei tee siitä välttämättä helposti myytävää. Autamme paketoimaan tuotteet helpommin myytäviksi kokonaisuuksiksi, myös eri kulttuuri- ja kieliympäristöihin. Sopimuksen mukaan myös tartumme puhelimeen ja alamme myyntityöhön.

Ideointi- ja innovointipalvelut

Uusia ideoita ei synny pelkästään sattumanvaraisen inspiraation tuloksena. Innovointia voi tehdä vaihe vaiheelta määrätietoisesti ja ammattimaisesti. Tutkimme, ideoimme ja rakennamme prototyyppejä, konsepteja ja palvelumalleja, joita testaamme ja iteroimme käyttäen ketteriä menetelmiä. Asiakkaalle tämä näkyy esimerkiksi työpajoina ja aivoriihinä, mutta erityisesti toimivana lopputuloksena.

Miksi Karzasol?

Luotettavasti ja kilpailukykyisesti

Kun tarvitset projektiin kokonaistoimittajaa, joka vastaa kokonaisvaltaista projektinjohtamista ja palveluiden tuottamista. Karzasol tarjoaa vastuullisena yrityksen√§ verkostoituneen toimintamallinsa ja luotettavien kumppaneidensa kanssa asiakkaalle laadukkaan, helpon ja ketter√§n Avaimet k√§teen ‚Äď kokonaispalvelun.

Projekti voi olla kiinteähintainen ja kertaluontoinen tai sisällöltään kokonaisvaltainen suunnittelusta ylläpitoon toimitus. Asiakas saa läpinäkyvästi kaikki tarvittavat palvelut yhdeltä toimittajalta ja sillä on vain yksi vastuutaho.

Asiakkaat

Asiakkaitamme ovat ohjelmistoratkaisujen ja palveluiden kehityshankkeita toteuttavat isot julkiset toimijat ja kansainväliset yritykset aina startuppeihin saakka.

Palvelun asiakkaita ovat vakiintuneet pienet, jotka hankkivat luotettavaa ja hinnaltaan kilpailukykyistä toimittajaa:

  • Kokonaistoteutuksen uuteen palveluun tai vanhan p√§ivitykseen
  • Projektoinnin ja ns. ‚ÄĚAvaimet k√§teen toimituksen‚ÄĚ
  • Kiinte√§ll√§ hinnalla